Vinn drømmehelg med #Tønsberglivet

Tønsbergregionen har det beste av alt, og det vil vi vise frem. 7.-9. august vil vi invitere to familier til en drømmehelg i Tønsberg. De skal få oppleve hvordan det er å bo i Tønsberg. Vi har valgt ut flotte bosteder, spisesteder og spennende opplevelser gjennom helgen som venter deltakerne når de kommer til Tønsberg.

Bli med i konkurransen ved å fylle ut skjemaet HER

Søknadsfrist 18. juli.
De utvalgte får beskjed innen 20. juli.


Hva med en is på en glovarm sommerdag, en rusletur i smale gater, den søte smaken fra et jordbærstopp på Torvet, hundrevis av spennende butikker i den koselige byen, du kjenner lukta av saltvann og solkrem når du tar deg en lunsj på en av Bryggas restauranter? På Slottsfjellet ser du utover byen, og blir påminnet om at historien strekker seg langt tilbake i tid. Her har vikinger og konger trådd sine spor før deg

Den varme vinden stryker gjennom håret når du padler mellom hundrevis av øyer og holmer i den vakre skjærgården.Tre smilende barn vinker fra et fyr du stryker forbi. Færder nasjonalpark, naturen er så vakker. En kaffepause helt på kanten av havet på Verdens Ende med en utsikt som tar pusten fra deg. Du legger deg bakover på svaberget og tenker: Dette er min drømmeplass. Dette er Tønsberg og Færder. 

 

Dette kan du oppleve! Vi skal velge ut to familier som vinner en drømmehelg i Tønsbergregionen 7.-9. august 2020.

 

Bryggesleng på den livlige Brygga er verdt besøket!

 


Test Tønsberglivet fra en husbåt:
På idylliske Tjøme ligger det en spennende husbåt til kai. Derfra skal en familie få prøvebo Tønsbergregionen. Det blir krabbefiske, solnedganger, saltvannsbad, restaurantbesøk og en bytur inn til Tønsberg.

 

Hva med å ta med familien på en drømmehelg på husbåt? Foto: LaMare

 

Deilige frokoster. Lukta av saltvann, og utsikten til en idyllisk skjærgård. Flott husbåt med to soverom og uteplass venter på å skape gode minner. Foto: LaMare

 

Test Tønsberglivet fra en ny leilighet: 

I Kjellelia, tett på byen, bygger Format Eiendom et nytt boområde. Her skal to personer få prøvebo en flott ny leilighet. En kort rusletur unna kan de få oppleve Vikingfestival og båtrace på Brygga, herlige middag og bryggesleng. De vil få mulighet til en bytur, lære mer om historien på Slottsfjellsmuseet, se på vakker kunst på anerkjente Haugar kunstmuseum. Selvsagt blir det en båttur ut i nasjonalparken i Færder og kanskje blir det en kajakktur?

Etter en herlig bryggesleng er det deilig å trekke bena opp i sofaen og prøve ut en nydelig leilighet i et av Tønsbergs nye boområder. Foto: Format Eiendom

 

Hva med å ta med kaffen ut i den nydelige hagen før du tar en tur ut i skjærgården? Foto: Format Eiendom

 


Betingelser:
Vi dekker kost og losji + spennende opplevelser som vi har plukket ut. Reise t/r Tønsberg, samt innkjøp utover måltider og opplevelser som er valgt ut dekkes av deltakerne selv.

 

Vi vil gjerne dokumentere opplevelsen, så deltakerne vil bli bedt om å lage en videodagbok, samt møte et kamerateam i ny og ne gjennom oppholdet. Det hele skal resultere i en film om hva dere liker med #tønsberglivet.

 

Bli med i konkurransen ved å fylle ut skjemaet HER

 

 

Hva med en is på Torvet?

 

Slottsfjellet med utsikt over byen. Her har konger og prinsesser satt sine spor

 

Hopp i havet i den nydelige skjærgården

 

Byvandring i historiske gater og smug

 

En padletur i nasjonalparken er fantastisk

 

Hils på vikingene på Brygga