Velkommen til Tønsberglivet

Hva:
Fredag 10. mai 2019 ble nye innbyggere invitert til innflyttingsfest på Støperiet i Tønsberg. Et døgn etter at invitasjonen ble sendt ut var festen fulltegnet. 450 nye innbyggere samlet seg til fest! Vi jobber med dato. for 2020.

Hvor:
Støperiet i Tønsberg og i Foynhagen

Når:
Mai

Hvorfor:
Omdømmearbeid som var bakgrunnen for invitasjonen som ble sendt ut fra kommunene Færder, Re og Tønsberg til innbyggere som har flyttet til kommunene de siste tre årene. Vi hadde lyst til å møte de som har flyttet hit og gi de en hyggelig opplevelse for å vise at vi setter pris på de. Dette er våre beste ambassadører for å få enda flere til å flytte til vår region.

Den røde løperen ble rulles ut, ordførerne ønsket de velkommen i døra. Det var kaldt i glasset og litt å spise på. På scenen var det være intervjuer, film og konkurranser før Swingìt Dixie band spilte for gjengen. Deretter var alle invitert til konsert i Foynhagen.

Vi håper de ble bedre kjent med hverandre, og fikk et innblikk i alt det fine Tønsberg-regionen har å by på og viktigst av alt – at de hadde en veldig hyggelig kveld!