Tønsberg Glasmagasin dekker julebordet

Velkommen til Tønsberg Glasmagasin, hvor julen er kommet for fullt. Vinduene er pyntet, og betjeningen står klare til å ta deg imot. Her finner du alt fra julepynt, til julegaver og gode tips og råd. Hos Tønsberg Glasmagasin har Irene og Bjørn Ragnar satt sammen et nydelig dekket bord, som forhåpentligvis kan være med på å inspirere til en hyggelig middag med dine nære og kjære. 

Disse flotte englene er fra det tyske merket Goebel. Goebel er kjent for sin 140-år lange tradisjon med å lagre vakre porselensfigurer, hvor hver figur er malt for hånd. Her legges fokuset på kunstnerisk uttrykk, kvalitet og vakkert håndverk.

Julekulene på bordet er fra det Danske og tradisjonsrike merket Holmegaard. Holmegaard har drevet med produksjon av glassprodukter siden 1825, og har derfor en lang og stolt tradisjon med kvalitetsprodukter.

På bordet ser du også pynte-produkter fra det danske designmerket Georg Jensen, som har spesialisert seg på eleganse gjennom en unik kombinasjon av håndverk, funksjonalitet og kunstnerisk estetikk.

De flotte krystallglassene er i serien Lismore, fra det Irske merket Waterford. I over 200 år har Waterford spesialisert seg på vakre krystall-produkter, som produseres for hånd.

Det flotte serviset du ser på årets julebord, er fra serien «Stjerne Riflet Jul» fra Royal Copenhagen. Med historiske dekorasjoner fra 1783 rammer «Stjerne Riflet Jul» fortsatt inn den klassiske, danske juletradisjonen. På hver ny del av «Stjerne Riflet Jul» får grangirlanderen et spesielt dryss av julens stjernestøv, slik at hver del av serviset blir en liten julefortelling i seg selv.