Kom, heng med oss!

Elsker du også Tønsbergregionen, og stolt viser den frem til dine venner? Vi inviterer 50 personer fra Tønsberg og Færder til å overnatte en natt ute i det fri på sitt favorittsted. Dere tar bilder og filmer, vi gir dere kule hengekøyer.

 

 

Når og hvor:

Valgfri natt i pinsehelgen 29. mai – 1.juni 2020 (værforbehold). Du velger selv sted, men det må være i Tønsberg- eller Færder kommune. Vi vil plukke ut noen heldige som vi foreslår at overnatter i den flotte hengekøyeparken til Aktiv Fritid på Tjøme.

 

For hvem:

Vil du ta med vennegjengen, familien, barnebarna eller bare få en natt i fred? Vi er på jakt etter små og store bosatt i Tønsberg eller Færder.

 

Hvordan:

Fyll inn søknadsskjema HER. Vi plukker ut 50 stk som får være med på prosjektet. Dere forplikter dere til å bruke litt tid med mobiltelefonen. Ta noen bilder, skrive litt om opplevelsen og filme litt. Dette skal gjøres enkelt, og instruksjoner blir gitt sammen med hengekøyene.

 

Hvorfor:

Dette er del en av en spennende satsning for å synliggjøre Tønsberg- og Færder som turistdestinasjon. Materialet fra helgen skal settes sammen og vise frem den fantastiske beliggenheten, lokale tilbud og aktiviteter. Dette skal presenteres i en nasjonal markedsføringskampanje.

Sommeren 2020 blir annerledessommeren. Det blir året da passene blir liggende i skuffen og Norge skal utforskes. Vi vet at mange vil ha det skikkelig trivelig på besøk hos oss, og vi vil gjerne vise fram vår fantastiske plass og sørge for at alle våre lokale bedrifter får masse å gjøre gjennom hele sommeren.

Hengekøyer i seg selv er ikke det som gir mest tilbake til næringslivet umiddelbart, men i denne kampanjen handler det om å vise frem fortrinnene ved Færder og Tønsberg. Noen av de som melder seg kommer til å få tilbud om å ta en padletur i skjærgården vår, frokost fra den lokale bakeren eller lignende. Dette skal dokumenteres av de som er med på kampanjen, og vi vil sende ut kamerateam. Ut fra det blir dette en del av en større pakke med  markedsføringsmateriell som har som mål om å friste til besøk. Når gjestene kommer skal vi synliggjøre alle tilbudene vi har her, restauranter, kafeer, butikker, hoteller og opplevelser!

 

Kom, heng med oss da vel!