Gavene hjem til jul

Ønsker du å handle lokalt, men holde deg hjemme? Vi tilbyr gratis hjemleveringer av varer fra butikker i Tønsberg sentrum. På den måten har du mulighet til å gjøre årets julegavehandel lokalt på nett, til glede for byen.

Julen 2020 er litt annerledes enn tidligere, men like fylt med tradisjoner. Treet skal pyntes, de nære kan samles, maten skal lages og pakker skal handles. I Tønsberg har vi et stort utvalg av butikker, både nisje- og kjede, som alle står klare for å gjøre denne julen så flott som overhode mulig. De flotte driverne i byen er det siste året blitt drillet på en trygg og god handleopplevelse, og tar det gjerne imot i sine lokaler.

Dersom du heller ønsker å handle på nett i år, ønsker butikkene å tilby hjemkjøring av varer.

Gå inn på butikkoversikten her, så kan du kan klikke deg inn på nettsiden til din favorittbutikk for å se utvalget, og ta kontakt med dem for å bestille varene.

OBS! Hjemkjøring tilbys kun av medlemsbutikker i Tønsberglivet. Ta kontakt med butikken direkte for å høre om de er medlem.  

Hvis du bestiller før 16.00, vil du få levert pakken sammen dag. Dersom du bestiller etter 16.00, vil varene komme dagen etter. I tillegg er vi opptatt av å ha god plass i byen med gode åpningstider, og vi oppfordrer til å starte tidlig med julegavehandlingen. Vi håper det likevel vil være julestemning i byen, og i hjemmet, med flere hyggelige førjulsopplevelser i Tønsberg.

Vårt juleønske i år er at mange gjør bevisste valg på hvor de handler julegavene. Det er så mange gode grunner til å handle lokalt.

Vi har også årets julegavetips: Gavekort!

Det kan gi mange hundre lokale muligheter i tiden fremover. Gavekortet kan brukes i mange av byens butikker og restauranter. Mer informasjon finner du her.