Velkommen til høsten i Tønsberg!

Temperaturen daler sakte men sikkert, og serveringsstedene i byen står klare med varme drikker og lune lokaler. Ta med en kopp og rusle i historiske gater, kjenn den søte lukten fra byens konditorier, og ta turen innen en av byens mange flotte butikker. Du kjenner den friske gode høstlukten, blandet med saltvann og kjenner på Tønsberglivet når du beveger deg langs brygga for å innrette deg på en av byens restauranter. På Slottsfjellet ser du utover byen, og blir påminnet om at historien strekker seg langt tilbake i tid. Nyt Tønsberglivet!

@tonsberglivet

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

3 weeks ago

Tønsberglivet

Hvordan kan vi sammen jobbe for et attraktivt næringsliv i Tønsberg? Velkommen til frokostmøte på Slottsfjellskolen 25. november!

Her møter du Susanna Grimsæth, byplanlegger og gruppeleder i Asplan Viak, som vil dele innsikt om drivere for god by- og stedsutvikling. Per Martin Aamodt, leder Utvalg for plan og bygg, forteller om arealplanprosessen i Tønsberg kommune og betydningen av et godt samarbeid med næringslivet. Charlotte Svensen, omdømme og kommunikasjonssjef i Tønsberglivet, presenterer funn fra en attraktivitetsundersøkelse av næringslivet i Tønsberg. Eirik Sunde, leder i Kaldnes , deler eksempler på konkrete stedsutviklingsprosjekter med positive ringvirkninger for Tønsberg-regionen.

MELD DEG PÅ HER NÅ👇
tnf.minevent.no/frokostm-te-november/registrering
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Tønsberglivet

Gratulerer til Support Service Partner As med gjev pris på NHO sin prisutdeling Handlekraft 2021👏🏻 ... See MoreSee Less

Gratulerer til Support Service Partner As med gjev pris på NHO sin prisutdeling Handlekraft 2021👏🏻

Comment on Facebook

Dere er kjempeflinke!💐🎊Gratulerer🎊💐

Gratulerer så mye 🤩hilsen fornøyd kunde!

Gratulerer👏🏼🏆

Gratulerer🎉👏🏻👏🏻

Fantastiske flinke folk👏👏💐🤗!!

Gratulerer 👏👏👏

Stor stas!! 💐

Hipp hipp hurra🎉🎉🎉 Gratulerer!!!🥳🥳

GRATULERE 👍👏🏻💪🏼🖐 Knall fortjent

👏👏👏🤩

View more comments