Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Tett på Trine Rein

17.juli @ 21:00 - 22:30

625Kr
I 2019 markerte Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes». Hun har i løpet av det siste året sluppet 2 nye singler, 15 mai slipper hun singelen »You make me Oooo». De nye låtene vil presenteres på konsertene fremover, sammen med hiter og favoritter fra hele karrieren.
Sjekk ut Trine Rein på Sporify Trine Rein er kjent for sine musikalske krumspring, fra de nakne og sårbare poplåtene til heftig rock, der hun boltrer seg i ulike sjangre med en stemmeprakt få kan måle seg med. Låtene som fremføres skal oppleves like sterkt enten hun opptrer helt akustisk med kun én musiker på scenen, eller med fullt band.
Artisten er kjent for å by på seg selv, og har evnen til å tilpasse repertoar og historier til kveldens publikum. Med lun humor og historier til ettertanke, blir publikum bedre kjent med artist og personen Trine Rein. Dette er en konsert man blir i godt humør av, og med en variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist. Tilbakeblikk: Gjennombrudd med megahiten Just missed the train, oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Internasjonal karriere fra 1994, solgt over 1 million album på verdensbasis, aktuell med nyutgivelser, albumet The Well, gjennomfører sin egen juleturné Julegaven i førjulstiden for 8. gang i år.
Restriksjoner: Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling av billetter. HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet.
Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Detaljer

Dato:
17.juli
Tid
21:00 - 22:30
Kostnad:
625Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her