Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Svanesjøen

7.februar @ 19:30 - 21:55

525Kr

Svanesjøen er blant verdens absolutt mest populære balletter, og fremføres stadig på scenen verden over. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Svanesjøen har alt som skal til for å skape magi på scenen!

Den russiske nasjonalballetten fra Moskva står bak denne oppsetningen, som har turnert med stor suksess. Kompaniet ble etablert av Elena og Sergei Radchenko. Sistnevnte har vært solist i Bolshoi-balletten og i mange år fast dansepartner med den berømta prima ballerina Maja Plizzezkaja. Helt siden urpremieren i Moskva i 1877, har Svanesjøen forført publikummere over store deler av verden. Den er en publikumsfavoritt, men av mange også regnet som en dansers kanskje største utfordring.

Svanesjøen kombinerer en verden av magi og mytiske skapninger med en virkelig verden der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse. Balletten handler om Odette som må leve som svane på dagtid, men som blir et menneske om natten. Dette skjer kveld etter kveld, og dansende i sin menneskelige form blir hun sett av en prinsen Siegfried. Siegfried forelsker seg i Odette og ber henne komme til slottsballet kvelden etter. Trollmannen Von Rothbart finner ut dette, og han tar med sin datter Odile til ballet. Odile ser ut akkurat som Odette, bare at hun kler seg i svart mens Odette kler seg i hvitt. Siegfried tror Odile er Odette, og han sverger sin evige kjærlighet til henne for å bryte forbannelsen. Odette viser seg, og prinsen skjønner hvor feil han har tatt.

Arrangør: Highlight – Concerts GMB

Billetter kan du kjøpe her!

Detaljer

Dato:
7.februar
Tid
19:30 - 21:55
Kostnad:
525Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her