Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sommerstandup – Trine Lise Olsen og Thomas Leikvoll

31.juli @ 21:00 - 22:30

525Kr

Denne sommeren slår to av Norges mest sprudlende standup-komikere seg sammen for å gi deg latterkramper, gledeshikst og blærespreng, når de legger ut på en sommerturné.

Mellom seg har de to nordlendingene over 30 års erfaring på standup-scenen og har fått de høyeste terningkastene og applausene kastet etter seg. I dette helaftens showet deler de rikt av sine betraktninger om nordmenn, sommervaner, ekteskap og forhold og oss mennesker generelt. Og alltid med sine egne feil og mangler som utgangspunkt. Lett gjenkjennelig og nær humor som får publikum til å ramle av stolene.

Unn deg garantert glede i hverdagen, og gi denne humorgaven til deg selv og dine. Ekte historier av ekte mennesker.

Billetter kan kjøpes her!

Restriksjoner: Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling av billetter. HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Detaljer

Dato:
31.juli
Tid
21:00 - 22:30
Kostnad:
525Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her