Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Sommerkveld med Taube og Vreeswijk

19.juli @ 19:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 19/07/2020 at 7:00pm

535Kr

Johan Christer Novsjø og Yngve Fritjof Kristiansen, tolker de to svenske legendene.

Novsjø har som eneste nordmann i historien blitt tildelt Evert Taube prisen i Sverige, og Yngve Fritjof Kristiansen har en rekke ganger opptrådt på den årlige Cornelis-dagen på Mosebacke i Stockholm.

Dette blir en hyllest til de to vise-gigantene, fremført i perfekte sommeromgivelser på brygga i Tønsberg. Trygghet, spilleglede og løs avslappet humor preger konserten der visene står i sentrum.

Foto: Erik Berge

Biografi:
Johan Christer Novsjø er utdannet ved Royal College of Music i London og har blant annet jobbet ved Den Norske Opera og Ballett. Han har også vært signert på Sony Music, drevet aktivt med konsertering siden han var 9 år og har hatt hovedroller i et tredvetalls profesjonelle oppsetninger både i inn og utland.

Johan Christer er både artist og produsent for forestillingen «Bohemene & Den Gyldene Freden» og var under våren 2019 aktuell som dommer i TV Norges storsatsing «All Together Now». Han sang også nylig på The Better World Awards, som er et av hoved-arrangementene under F1 Monaco Grand Prix på Hotel De Paris i Monte Carlo.

Mest kjent er Yngve Fritjof Kristiansen i det nordiske visemiljøer for glitrende tolkninger av de svenske gigantene C.M. Bellman, Evert Taube og ikke minst Cornelis Vreeswijk. Han har opptrådt en rekke ganger på Cornelisdagen på Mosebacke i Stockholm og har gjort kremen av svenske vise,- jazz- og rockartister selskap både der og på festivalscener rundt om i Sverige. Også i Danmark har han imponert med oppvisninger i gammel og ny dansk visekunst og poesi.

Billetter kan kjøpes her!

Detaljer

Dato:
19.juli
Tid
19:00
Kostnad:
535Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her