Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Rødhette og ulven

12.juli @ 15:00 - 16:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 18/07/2020 at 3:00pm

275Kr

En forestilling basert på det gamle folkeeventyret med alle de kjente elementene. Rødhette er yndig og søt og synger nydelige sanger, mens Bestemora har blitt ganske rørete og tullete på sine eldre dager. Alle kjenner det litt skumle eventyret, men i vår verden er Ulven mer komisk og rar, enn stygg og farlig.

Forestillingen passer for barn i alle aldre – også for de helt minste fra 3 år og oppover. Her er også mye å humre over for den voksne garde. Musikken og sangene er nyskrevne og bidrar til å skape teater-magi. En svært populær forestilling!

Billetter kan kjøpes her!

Restriksjoner: Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling av billetter. HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

 

Detaljer

Dato:
12.juli
Tid
15:00 - 16:00
Kostnad:
275Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her