Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

ØKO-Marked på Tønsberg Torv

31/08/2019 @ 12:00 - 18:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 31/08/2019 at 12:00pm

Gratis

Vestfold bugner av mat!

Vi er Norges grønnsakshage, har en rik skjærgård full av fisk og skalldyr og vi har gårder og beitemark med høns, egg, storfe og småfe!

Fredag og lørdag i slutten av august blir det Lokalmatfest i Tønsberg, med lokale og regionale produsenter som fyller gatene med gode smaker og dufter. På Torvet blir det salg av ØKOLOGISKE varer og ferskmat fra vårt distrikt. Bakevarer, drikke, grønnsaker, honning, blomster og mere til. Arrangert av Grønt Event i samarbeid med Skjærgårdsmat.

Kom og nyt ren, bærekraftig og kortreist mat produsert i vår egen jord.

Åpent fra 12 til 18 fredag og lørdag.

Velkommen til en dag med bærekraftig handel!

 

HVORFOR ER ØKOLOGISK MAT BRA FOR…

❤️DEG?
Fordi den produseres uten bruk av kjemisk-syntetiske sprøytemidler og du unngår rundt 280 tilsetningsstoffer som er tillatt i all annen mat. Fordi økologiske grønnsaker dyrkes uten kunstgjødsel, vokser de saktere, som igjen betyr at det er mindre vann i dem. Derfor er det mer smak og mer næring per kilo, i tillegg til høyere innhold antioksidanter, vitaminer, mineraler og sunne fettsyrer!

💚MILJØET?
Fordi økologisk landbruk tar utgangspunkt i naturens samspill ved å ta vare på livet i jorda og mangfoldet av planter, dyr og insekter. Insekter, mikroorganismer og bakterier gir en levende jord og mat skapt på naturens egne premisser. Økologisk landbruk baseres i stor grad på fornybare og lokale ressurser.

💛DYRA?
Fordi det legges til rette for deres naturlige behov. Det stilles større krav til plass, både ute og inne, enn det som ellers gjelder i konvensjonell drift. Fôret skal være økologisk, med begrenset bruk av kraftfôr. De får gå ute om dagen og hvile om natten, grave i jorda og har et variert kosthold av insekter, planter og andre naturlige ting. Alle mødre vet jo at det de spiser går rett i melka!

Detaljer

Dato:
31/08/2019
Tid
12:00 - 18:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Sted

Tønsberg Torv
Torvet 1
Tønsberg, 3110

Arrangør

Skjærgårdsmat
Telefon:
90673013
E-post:
bente@skjaergaardsmat.no
Hjemmeside:
https://www.skjaergaardsmat.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her