Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Norsk borgsenter i Tønsberg -åpent møte!

2.mars @ 19:00

Gratis

Norsk borgsenter – En nasjonal satsning med base i Tønsberg og en gyllen mulighet til å sette Tønsberg på kartet én gang for alle!

Vil du være med å påvirke formidlingsplanen til denne spennende nysatsningen? Vi vil ha innspill!

Vestfoldmuseene IKS har fått støtte av Kulturdepartementet til å opprette og drifte Norsk borgsenter ved Slottsfjellsmuseet. Senteret skal ha formell åpning i 2021 og vil formidle tema knyttet til middelalderens kongeborger i Norge med utgangspunkt i borgen på Slottsfjellet. Det arbeides nå med et forprosjekt som skal være ferdigstilt i september 2020. I den forbindelse utarbeides det blant annet en forskningsplan og en formidlingsplan som skal ligge til grunn for drift av borgsenteret.

Vi ønsker derfor å invitere alle formidlere, reiselivseksperter, politikere, historieinteresserte og andre nysgjerrige til åpent møte her på Slottsfjellsmuseet. Vi vil gi informasjon om status på forprosjektet og håper på en nyttig diskusjon om formidlingsmuligheter og andre konstruktive ideer som kan bidra til en vellykket oppstart og drift av Norsk borgsenter – her i Tønsberg.

Gratis inngang og enkel bevertning. VELKOMMEN!

Detaljer

Dato:
2.mars
Tid
19:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her