Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Spis ute uka

20.februar

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 23/02/2020

125Kr

For 7. gang invitere serveringsstedene i tønsbergregionen til ett matkupp. Her gir restaurantene en måltidsopplevelse til sterkt reduserte priser, i en hel uke. Hver av de påmeldte restaurantene disker opp med spennende retter, for å kunne tilby deg en rett fra kr. 125,-

I vinterferien ønsker restaurantlivet i Tønsberg å vise seg frem. Vi setter derfor ulike retter på menyen på et utvalg av byens restauranter og tilbyr de til sterkt reduserte priser. Dette gjør vi får å gi noe tilbake til byen og for å vise at det skjer noe i Tønsberg hele året.

Vi ønsker å skape en myldrende stemning rundt på byens restauranter og vi håper derfor at du invitere alle du kjenner ut på en hyggelig middag med familien, kjæreste-middag eller benytter muligheten til å tromme sammen vennegjengen.
Velkommen til bords!

Under Spis Ute Uka vil det være mulig å kjøpe hovedretter fra tre forskjellige prisnivåer; kr. 125,- 150,- og 200,-. For å gjøre det så oversiktlig som mulig selv om konseptet med «hundringsen» er endret, er det laget en nettside som skal gjøre det tydelig for de som vil ut å spise hvor de kan gjøre de beste kuppene ut fra sine ønsker. Sjekk spiseitønsberg.no for mer info.

Detaljer

Dato:
20.februar
Kostnad:
125Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Tønsberg by
Torvet 1
Tønsberg, 3126

Arrangør

Tønsberglivet
E-post:
hei@tonsberglivet.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her