Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Vassendgutane

15.februar @ 20:00

380Kr

Vassendgutane kommer for 8. året på rad til Tønsberg!
Suksessen fra tidligere år med utsolgte billetter og super koselig stemning gjentas!

Vassendgutane 2019  ”Tidsreise”.
18. desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt 19. trofé.
Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej & Meetoo”.
Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofé for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år.

Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket.

”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som  turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer.  Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske  artistkartet.  Disse blir pakket inn i en produksjonsdrakt som samsvarer med nåtiden.  Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.

Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter  juni 2019.  Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger. På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.

En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse.  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.

Aldersgrense 20år -alle rettigheter

Detaljer

Dato:
15.februar
Tid
20:00
Kostnad:
380Kr
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Tønsberg lyd og lys
Telefon:
99567283
E-post:
post@tll.no
Hjemmeside:
http://www.tll.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her