Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Silya & the Sailors

11.mars @ 20:00

300Kr

Det var så gøy sist at vi så oss nødt til å invitere tilbake Silya & the Sailors for en helaften på Stasjonen i 2020! Dette er en av de mest folkekjære artistene vi har her til lands, og hun har vært i rampelyset helt siden 1999 da hun slo igjennom som vokalist i gruppa Multicyde med landeplagen «Not for the Dough». ALLE husker den låta som bygget på Bent Fabricius-Bjerres munnspilltema fra filmen Flåklypa Grand Prix.

Silya har en sterk scene-personlighet og sammen med sitt band The Sailors spiller de fletta av de fleste. Siden hun var åtte år gammel har hun spilt klassisk piano, og ved siden av hovedfag fra Balletthøgskolen, musikaler og låtskriverlivet over dammen har hun også spilt inn plate med det Norske Kammerorkester.

Musikalsk sett beveger hun seg i en energifull mix av sjangre som spenner seg fra pop og rock til soul. Noe hennes seier i Stjernekamp på NRK1 i 2013 er et bevis på. Det er en sann glede å invitere tilbake til intimkonsert med et av landets mest karakteristiske stemmer.

Billetter kan kjøpes her!

Detaljer

Dato:
11.mars
Tid
20:00
Kostnad:
300Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her