Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert Signe Marie Rustad duo

27.februar @ 20:00

250Kr

Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata i 2012, skapte elverumsingen Signe Marie Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende «Hearing Colors Seeing Noises» i 2016 som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.

Nylig kom det tredje albumet, som av mange allerede har blitt utropt til årets album, med blant annet en blank sekser i Dagbladet.

På When Words Flew Freely, returnerer Rustad med den glassklare, kraftfulle stemmen og de poetiske sangene som har gitt henne en lojal fanbase her til lands. Etter en periode med omveltninger i livet, fikk Rustad skrivesperre og sluttet å lage musikk. Platetittelen henspiller på tiden da livet var i flyt og ordene stort sett kom til henne uten problemer.

Til Nøtterøy Kulturhus kommer Rustad med sin mange-årige musikalske partner, den anerkjente folkemusikeren Annar By.

Frem mot sommeren 2020 er Rustad ute på en slippturné der det stadig legges til datoer, med høydepunkter som support for Madrugada på Sentrum Scene i desember og opptreden på det viktige tilskuddet i Norges festivalfauna, nemlig Interstate 20 – Oslo Americana Weekend, i. januar.

Billetter kan kjøpes her!

Detaljer

Dato:
27.februar
Tid
20:00
Kostnad:
250Kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/events/5149-signe-marie-rustad-duo/

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her