Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Konsert – Rein Alexander

16.juli @ 21:00 - 22:30

625Kr

REIN SANGGLEDE!

Rein Alexander ønsker at alle får ta del i sanggleden! Sangeren har gjort Tjømling av seg, og gleder seg til å holde konsert i Oseberg kulturhus. Han ønsker at publikum skal få kjenne på hvor gøy det er å være med i musikken. Alle har en stemme, og her er det gleden som skal dyrkes, ja selv klapping er godt nok.

La deg rive med! Bli med å nynne refrenget på You raise me up, med flere hundre rundt deg som gjør det samme. Bli med på Jahn Teigens -Adieu, med teksten på storskjerm. Rein Alexander synger selvsagt med, og dirigerer! Denne sanggleden, som Rein har hatt i seg fra han var liten, den får han av å synge barnesanger til barna om kvelden, synge i kor, synge på de store scenene og i kirkene, og nå vil han gi tilbake til sitt publikum, og synge for og sammen med dere! Husker du den fine Flåklypasangen? Synger du O sole mio i dusjen, eller har du lyst til å synge duett med Rein på Pie Jesu? Kanskje vil du bare lytte til de legendariske sangene som Rein elsker å synge?

Vil du oppleve en fargerik, koselig kveld med vakker musikk, hvor du kan lene deg tilbake og bare nyte, eller synge med? Her kan det dukke opp unge talenter, duettpartnere og en favorittsang eller tre. Rein Alexanders små historier om sangen og livet kan nok få frem både latter, og kanskje en liten tåre i øyekroken. Bli med da vel!

Billetter kan kjøpes her!

Restriksjoner: Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling av billetter. HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Detaljer

Dato:
16.juli
Tid
21:00 - 22:30
Kostnad:
625Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her