Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert: Mozart og Chopin

14.november @ 18:00 - 20:00

300Kr
Mozart og Chopin

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk har gjestet Nøtterøy Kulturhus flere ganger. Og han har gjennom årene opparbeidet seg et trofast publikum som ønsker ham tilbake gang på gang. I fjor holdt Greg en fantastisk Beethoven-konsert og i november kommer han tilbake.

Denne gangen er det Mozart og Chopin som står på programmet. I kveldens konsert vil Greg vise det musikalske slektskapet mellom Mozart og Chopin.

Greg Niemczuk har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser – av de fremste førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010 og førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013.

Greg Niemczuk har nå hele verden som arena. Han har spilt i alle verdensdeler og i de fleste europeiske land. Men han er hvert år på flere omfattende turnéer i Norge. Dette viser at Greg Niemczuk får stadig større fotfeste i Norge. Greg er nå den mest turnerende pianisten i Norge. Og han er gjennom årene blitt en trofast Norgesvenn.

Overalt hvor Greg spiller blir han invitert tilbake. Hovedgrunnen er naturligvis at han er en så enestående begavet og dyktig pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer.

Greg er ikke som andre pianister som kommer inn på scenen, setter seg ved flygelet, spiller og går ut igjen. Greg forteller også om den musikken han skal spille. Så en konsert med Greg Niemczuk blir alltid en helt spesiell og uforglemmelig opplevelse!

Detaljer

Dato:
14.november
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
300Kr
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/program/mozart-og-chopin/

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her