Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert – Ina Wroldsen

12.mai @ 20:00

495Kr
Ina Wroldsen kommer til Foynhagen!Ina Wroldsen, født 29. mai 1984, er en norsk artist og internasjonal låtskriver. Hun startet sin karriere som artist men begynte raskt å skrive musikk for andre artister. Som låtskriver har hun hatt stor suksess og er i dag en av de mest ettertraktede på sitt felt.

I de siste årene har Ina også gjenopptatt sin karriere som artist. Sammen med islandske Arnthor Birgisson etablerte hun i 2012 elektropop-duoen Ask Embla og i 2013 ga de ut albumet Northern Lights. Dette ble kun utgitt i Norge, hvor det ble et av de mest streamede album det året.

I 2017 har Ina også gjort seg bemerket som dommer i den norske versjonen av Idol. Med sin genuine interesse for musikk og for å finne og utvikle nye talenter, har dette vært en utfordring hun har satt stor pris på.

Dette var også året hvor låten ”Strongest” kom ut og som i skrivende stund har over 24 millioner streams på Spotify. Hun samarbeidet også med Jax Jones på låten ”Breathe” som har overveldende 181 millioner streams.
I 2018 ga Ina ut sin første solo- EP som gikk under navnet ”Hex” og som betydde mye for henne personlig. Videre har hun både rukket å samarbeide med Steve Aoki på ”Lie To Me” og den siste og sommerlige låten ”Favela” sammen med brasilianske Alok med rolige 25 millioner streams.

Billetter kjøpes her!

Aldersgrense: 20 år
Ledsager med gyldig bevis er tillatt.
Ledsagere og rullestolbrukere bes kontakte post@foynhagen.no ved bestilling av billetter.

Ansvarsfraskrivelse: Billetter refunderes kun ved avlyst arrangement, men grunnlag for refusjon bortfall hvis arrangementet helt eller delvis rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor Foynhagens kontroll som Foynhagen rimeligvis ikke kunne tatt i betraktning eller å unngå eller overvinne følgene av, eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter.

Detaljer

Dato:
12.mai
Tid
20:00
Kostnad:
495Kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://foynhagen.ticketco.events/no/nb/e/ina_wroldsen2020

Sted

Foynhagen
Nedre Langgate 18C
Tønsberg, 3126 Norge
Telefon:
45964000
Hjemmeside:
http://foynhagen.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her