Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Konsert: Hex A.D. & Starlit Moon

19.november @ 21:00 - 23:59

213Kr
Hex A.D. & Starlit Moon

Hex A.D.
Hex A.D. er et norsk heavy rock band med mange innslag av prog og doom, inspirert av de store britiske banda på 1970-tallet. De er snart aktuelle med sitt femte studioalbum “Funeral Tango for Gods & Men” som slippes allerede 22. oktober 2021. Musikalsk er dette nye albumet mørkere og dypere enn de andre platene i bandets katalog. I tillegg har “Funeral Tango for Gods & Men” vist seg å være bandets hittil mest varierte verk. Trommeslager Mats H. Kaupang, organist Magnus Johansen og bassist Are Gogstad har alle bidratt i arrangering av Henrik H. Kaupang sine låter, som er vokalist og gitarist i bandet. Deres ulike musikalske bakgrunn skinner mer gjennom her enn på noen av deres tidligere verk. Lytterne kan bli overrasket over å oppdage Eagles-inspirerte gitar- og vokalharmonier; old school bluesriffs og fengende hooks, kombinert med bandets stadig tilstedeværende varemerker som store episke passasjer, doomy riffs, levende historiefortelling og mystiske atmosfærer!

Starlit Moon
Mørkt, tungt og melodisk, langs stier tråkket opp av band som Mastodon og Gojira, maler Starlit Moon et sjelfullt landskap med en bred pensel av metalsjangre, med budskap om nærhet, tap og savn.

Navnet henspeiler på det å få andre til å skinne, og at vi reflekterer kjærlighet når den treffer oss.

Starlit Moon ble opprettet midt i koronapandemien i 2020 av tidligere vokalist og trommeslager i metalbandet Nan Madol, Kolbjørn Enge. Han har nå vendt tilbake til gitaren som sitt hovedinstrument i tillegg til vokal, og med omhu plukket musikere som har spilt i lang tid lokalt og nasjonalt som sine medsammensvorne. Starlit Moon har funnet sitt sound i noe som kan karakteriseres som alternativ, sludgy stoner-doom-ish metal.

Detaljer

Dato:
19.november
Tid
21:00 - 23:59
Kostnad:
213Kr
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://rockstream.ticketco.events/no/nb/e/hex_ad__starlit_moon__19_november__apollon_toensberg

Sted

Apollon
Rådhusgaten 4
Tønsberg, 3126 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Apollon-Tnsberg-103993088354193/

Arrangør

RockStream
Telefon:
994 30 232
E-post:
post@rockstream.no
Hjemmeside:
https://www.rockstream.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her