Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Jan Eggum

16.juli @ 19:00 - 21:00

Jan Eggum – Så langt har alt gått bra.

Dørene åpner kl 17:00, da er man velkommen til å nyte stemningen på tunet, gårdens mat og diverse drikke (skjenkeløyve).

Konserten starter kl 19:00, alle er velkomne!

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester -til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2021når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Billetter kan bestilles her: https://holtgard.ticketco.events/no/nb/e/jan_eggum_paa_holt_gaard

Detaljer

Dato:
16.juli
Tid
19:00 - 21:00
Hjemmeside:
https://holtgard.ticketco.events/no/nb/e/jan_eggum_paa_holt_gaard

Sted

Holt Gård
Grøumveien 229
Undrumsdal, 3176
Telefon:
92812894
Hjemmeside:
https://holtgard.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her