Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

In Memory of Elvis – Viva Las Vegas!

9.juli @ 21:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 17/07/2020 at 9:00pm

One event on 18/07/2020 at 9:00pm

520Kr

NY HYLLEST TIL ELVIS

The FAB, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, kommer nå med sin største hyllest til tidenes mest populære artist, Elvis Presley! Med seg har de ni av landets beste musikere!

Mange forbinder 70-tallet med The Vegas Years. Fra 1969 til 1977 gjorde Elvis 1128 konserter. Av disse 637 i Las Vegas! De resterende 491 på arenaer og i store konserthaller over hele USA – aldri utenfor USA!

Elvis sin musikalske sjanger omtales i dag som starten på begrepet Americana.

Vi vil ikke låse oss fast til ”Las Vegas”, men tolke Elvis slik han gjorde det, hvor rocken fra 50-tallet var like viktig som de store balladene.

Trioen fra Telemark har ofte blitt omtalt som The FAB. I dag er dette etablert som trioen sitt navn. Mange tror dette er en forkortelse for ”Faboulous” (fabelaktig) – en karakteristikk pressen ofte har brukt i sin omtale. Dette lever de godt med, men forklaringen er at bokstavene er hentet fra første bokstav i guttas etternavn.

SUKSESSEN FORTSETTER – INN DET 6. ÅRET!

Hyllesten til Elvis fra The FAB var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 er det spilt over 300 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner, sist over 120 Gospel-konserter. Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon så langt – det forplikter jo når publikum inviteres med til vår tolkning av Las Vegas!

Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Billetter kan kjøpes her!

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

Detaljer

Dato:
9.juli
Tid
21:00
Kostnad:
520Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her