Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Improteater med Tønsberggruppen Improtårnet

6.november @ 19:30 - 21:00

Improtårnet er en improgruppe fra Tønsberg som ble stiftet høsten 2019. Den består av ca 10 improvisatører i alderen 25-50. Som følge av pandemien, er det først nå vi starter opp med faste forestillinger i Tønsberg.

Tønsberg trenger en improgruppe med tilholdssted i byen, og vi håper å kunne være et morsomt bidrag til byens kulturliv.

Impro er et slags teater uten manus. Det finnes ulike typer forestillingskonsepter, i første omgang starter vi nå opp med sketsjbasert impro. Som publikummer bidrar du til relasjoner eller steder scenene skal foregå. Det blir improviserte sketsjer og sanger. Seks improvisatører og vår eminente impromusiker, er klare til å gi deg et show du aldri tidligere har sett og aldri vil se igjen. Bokstavelig talt.

Forestillingen varer i 2×45 minutter med pause mellom aktene. Serveringen er da selvsagt åpen. Stasjonen er åpen allerede fra ettermiddagen, slik at du kan starte kvelden tidlig. Ta med kolleager, «kohorten» eller en date! Vi lover en latterfylt kveld.

 

På grunn av smittevernhensyn er det begrenset antall billetter til konserten, så sikre deg billett allerede nå! 

Billetter:
Billettpris: 120,- (+ avg.) Sjekk Ticketco.no for billetter

Dørene åpner:
Stasjonens bar/café og restaurant er åpen hele dagen, du er velkommen til å ta en matbit eller et glass i baren før konsertstart.

Detaljer

Dato:
6.november
Tid
19:30 - 21:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Improtårnet-103078531981788

Sted

Stasjonen
Tollbodgata 22
Tønsberg, Vestfold 3111 Norge
Telefon:
33330400
Hjemmeside:
stasjonen@stasjonentb.no

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her