Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Forestilling – Stephen Ackles, Et møte med Høvdingen

5.mars @ 20:00

375Kr

Sammen med to musikere, vil Stephen Ackles ta oss med på et spennende møte med globetrotteren, kjendisen, musikeren, sjømannen, journalisten og mennesket Erik Bye. Men sin lune stil og fantastiske sangstemme blir dette et hyggelig møte mellom Stephen, Høvdingen og publikum.

Stephen Ackles vil i 2020 kunne feire 40 år som artist. Dette vil han gjøre ved å hylle Norges største og eneste høvding; Erik Bye. Stephen var allerede velkjent hjemme i Brevik da han som femåring sto på søppelkassene og sang «Så spiller vi harmonika». Guttungen nektet å gå i seng før han hadde sett ferdig TV-programmet «Vi går om bord» eller «Lørdagskveld med Erik Bye» på slutten av 60-tallet, tidlig 70-tall.

Erik Bye har vært en stor og viktig del av Stephens 40 år lange karriere som musiker. I tillegg til utallige hyllester i aviser, radio og TV, samarbeidet Erik og Stephen tett de syv siste årene av Byes liv, fram til hans død i 2004. Overskriftene «Kongen møtte høvdingen» gikk igjen i en rekke aviser på den tiden.

Arrangementet i amfiet starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Billetter kjøpes her!

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Detaljer

Dato:
5.mars
Tid
20:00
Kostnad:
375Kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/events/4996-stephen-ackles-et-mote-med-hovdingen/

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her