Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Chopin i ord og toner

9.februar @ 18:00 - 20:00

250Kr

Klaverkonsert med den polske mesterpianisten Greg Niemczuk.

Greg Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. Han har hele verden som sitt virkefelt og i sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre.

Greg Niemczuk er født i 1985 og gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse. I 2010 vant han 1. pris i den prestisjetunge nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 vant han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister. Høsten 2016 vant han publikums-prisen under Busan Maru International Music Festival i Sør-Korea.

Konserten i Nøtterøy kulturhus har fått tittelen ”Chopin i ord og toner”. Greg Niemczuk vil under konserten gi til beste et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente valsene, masurkaene, nokturnene, etydene og polonesene av Frédéric Chopin. Som Chopin-mester er det alltid en helt spesiell glede for ham å formidle sin landsmanns musikk i utlandet.

Kveldens krevende program vil til fulle viser Greg Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde.

Greg Niemczuk er ikke bare en eminent pianist, han er også en unik pedagog og kåsør og holder årlige mesterklasser ved Universitetet i Kristiansand og ved Norges Musikkhøgskole. Som alltid når han spiller, vil han også denne gangen fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Greg Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

I 2020 vil han gjennomføre to lengre turnéer i Norge.

Billetter kan kjøpes her!

Detaljer

Dato:
9.februar
Tid
18:00 - 20:00
Kostnad:
250Kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/events/4804-chopin-i-ord-og-toner/

Sted

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
Telefon:
33402001
Hjemmeside:
https://notteroy.kulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her