Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Karius og Baktus

25.juli @ 15:00 - 15:40

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 26/07/2020 at 3:00pm

275Kr

Historien av Thorbjørn Egner, med musikk av Christian Hartmann.

Hei hurra, hurra, hurra, dette var da jammen bra, for endelig er Karius og Baktus tilbake!
Denne versjonen har høstet stor suksess på turné rundt i landet, og nå kan Tønsberg glede seg til å oppleve disse rampete trollene igjen. Få med deg denne populære forestillingen full av sjarme og humor, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Trollene gjør mange morsomme sprell underveis, men også slik ugang at de alltid ender med å bli skylt ut på det åpne hav for så å lete etter nye tenner å flytte inn i.

Stadig vokser nye generasjoner til som fryder seg over denne forestillingen som har befestet seg som en av de absolutte barneklassikerne. Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS

Billetter kan kjøpes her!

Restriksjoner: Av smittevernhensyn er det KUN 200 billetter til hver forestilling. Det selges kun to og to billetter til personer i samme husstand. Rullestolbrukere og ledsagere bes kontakte oseberg@choice.no for bestilling av billetter. HUSK en meter avstand og god hånd-hygiene.

Ansvarsfraskrivelse: Vi forbeholder oss retten til å nekte gjester hvis det ikke tas hensyn til smittevernreglene. Billetter blir ikke refundert hvis du nekter å følge beskjed fra personale og blir bortvist fra arrangementet. Kjøpte konsertbilletter refunderes ikke med mindre arrangementet blir avlyst.

 

Detaljer

Dato:
25.juli
Tid
15:00 - 15:40
Kostnad:
275Kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Oseberg Kulturhus
Ollebukta 3
Tønsberg, 3126
Telefon:
33004100
Hjemmeside:
http://www.osebergkulturhus.no/

Ønsker du å legge til et arrangement? Klikk her